Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

lördag 17 juli 2010

Marknad i augusti

I slutet av sommaren kommer jag antagligen delta på en marknad tillsammans med en kompis och då måste jag ju ha lite smått och gott att sälja tänker jag. Så igår skrev jag en lång lista på saker som jag ska göra. Det är disktrasor, korgar, muddar mm. Så nu är det bara att jobba på så att jag kan börja pricka av saker på den.

Jag har dessutom sommarrea på Signerat, så klicka gärna på länken här bredvid och ta er en titt. Nu ska jag ta och dra på mig shortsen och dra ner till stranden för ett litet dopp. Vi har ännu en härligt varm sommardag, men de säger ju att det nu kommer att bli sämre väder och att det blir regn och åska till kvällen/natten. Så det gäller att passa på att ta ett dopp när man har möjligheten. Ha en riktigt skön sommardag nu allihopa, vare sig ni njuter i solen eller njuter av att sitta inne och kura medan ovädret drar förbi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar