Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

lördag 6 augusti 2011

Traveling woman blockad och klar!


I natt har sjalen legat på blockning. Den blev lite klurig att blocka, för jag tror att jag maskade av den lite för hårt, men den blev helt ok till slut i alla fall. Denna kommer att bli väldigt användbar till hösten. Det gick åt ett drygt nystan av mitt Noro sockgarn, så som jag sa fick jag avsluta med en svart kant, men jag tycker den passar bra där och jag tror inte ens man tänker på det om man inte vet om det.
Vickeviras Mystery Shawl KAL (knit-a-long) har precis börjat och den första ledtråden har kommit. Jag får kasta mig över detta ikväll och se hur det blir. Vill du vara med du också så följer du länken ovan. Jag lånade bilden nedan ifrån My Inspirations hemsida. Visst verkar det kul! Kostar dessutom inget mer än garn och din tid. Häng med du också, så ser vi hur det blir när vi gått i mål.

kal

5 kommentarer:

  1. jättesnygg!
    och den svarta kanten gör seg jättebra...ser ut som en inramning :)

    SvaraRadera
  2. vilken härlig sjal blev jätte snygg, är oxå sugen på att gå med i mystery shawel så nu blir jag oxå med ska bara hitta nåt bra garn, nu laddar jag för uppdatering av bloggen det kommer om nån dag för nu har jag hunnit ikapp med mej själv igen har haft väldigt mycket i huvudet och ikring mej, ha en härlig helg

    SvaraRadera