Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

torsdag 22 juli 2010

Värmen fortsätter!


Idag är det sista dagen med denna enorma sommarvärme säger de. Ja ja vi får väl se om de har rätt. Regn har de lovat till helgen, men nu börjar de vela. Vi har inte fått en droppe sedan midsommar, så det skulle behövas lite. Idag tillbringar jag dagen i det relativt nybyggda garaget med spackling av gipsskivor. Jag skulle ju heller sticka, men det går ju inte att leva så. Nu tog spacklet slut, så i väntan på att maken ska komma tillbaka ifrån färgaffären, så tar jag en paus och bloggar lite.

Jag har virkat lite mer på linnet, men håller fortfarande på med bakstycket. Det tar en himla tid. Jag har också påbörjat arbetet med att göra pulsvärmare till barn. Den ena är färdig och jag har precis påbörjat arbetet med den andra. Kanske hinner jag klart ikväll, så jag kan visa dem för er i morgon.
Jag har också gjort både en disktrasa färdig och en fyrkantig korg och de ser ni på bild här.

För övrigt hoppas jag mest på att få tillfälle att gå en sväng till stranden och ta mig ett dopp.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar