Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

tisdag 17 augusti 2010

Coquille sjal!


Jag har ju som jag skrev för några dagar sedan även påbörjat en Coquille sjal. Än så länge tycker jag den mer liknar en strumpa än en sjal...hihihi...men jag hoppas att det ska ge sig när den växer och blir större. Den är lite mörkare i verkligheten än på bilden, men färgerna stämmer ganska bra. Provade förut att sticka denna sjal i ett ljust alpacka-garn, men då blev det inte alls bra när jag stickade själva kilarna. Nu verkar det dock bli bättre när jag stickar i detta sockgarn (Fame Trend) och nu får jag inte alls samma problem med håligheter som tidigare. Känner mig alltså förhoppningsfull att jag ska tycka att den är värd att sticka färdig denna gång. Ida på sticklägret stickade en vansinnigt fin sån här, men jag har hittills inte hittat att någon från lägret har den på bild, så jag kan inte visa den för er tyvärr.

3 kommentarer:

 1. Å, tack!
  Nu finns den faktisk på bild på min blogg. Ska bli spännande att se din.

  SvaraRadera
 2. Visst är den rolig att sticka! Jag har också börjat på en i sockgarn.

  SvaraRadera
 3. Den är faktiskt riktigt kul att sticka. Jag är egentligen förvånad för det är ju bara en blandning av rätstickning och slätstickning, men kul är det!

  SvaraRadera