Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

fredag 1 oktober 2010

Äntligen fredag!

Så var det fredag igen. Vilken morgon! Vi har älvdans nere på fjärden och på väg till skolan med barnen fick vi se en hel älgfamilj gå över vägen. Vi kom alldeles nära, bara en fem meter från där de gick över. Först såg vi de båda kalvarna i makligt tempo kliva över vägen. ( De kliver verkligen, även de små, långsamma kliv.) Sedan steg älgtjuren upp på vägen. Han tittade sig lite omkring och sedan efter att ha funderat en lång stund behagade han också pallra sig över vägen. Han var nog lite gammal och trött, för stegen var väldigt stela. Sonen såg även älgkon i skogen. Hon måste ha klivit över vägen innan vi kom dit. Vilket skådespel! Vilken morgon! Man känner sig bara lycklig om ni förstår hur jag menar.


Igår kväll stickade jag och stickade jag och stickade jag, för att få börja med pärlorna någon gång, men nu är varje varv så långt att det tar sin lilla tid. Snart är jag dock där. Jag har tre varv kvar, sedan är det bara att gräva fram pärlburk och virknål. Detta ska bli spännande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar