Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

fredag 14 januari 2011

Äntligen fredag!

Åh vad det är härligt med helg! Igår blev det jobb på kvällen, lite senare än jag räknat med men det var helt ok. Däremot orkade jag inte med något stickcafé på FB på kvällen. Jag kollade lite vad andra hade pysslat med, men gick sedan och la mig. På tisdag kväll ser det ut som att jag ska kunna komma iväg på ett stickcafé "live". Det ska visst vara ett stickcafé på Litet Nystan på Söder och jag tänker försöka ta mig dit. Tack för tipset!

Annars har det inte hänt någonting på stickfronten här. Det blev ett par varv på mina turkos/Grå vantar igår, som jag för övrigt har döpt till "Britts turkosa tumvantar". Min mamma heter Britt och hon älskar färgen turkos och har alltid gjort det och vad passar då bättre än att döpa dem efter henne. Om jag koncentrerar mig, så jag stickar framåt istället för bakåt, så hoppas jag kunna presentera dem i färdigt skick för er här på bloggen inom de närmaste dagarna.

1 kommentar: