Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

torsdag 27 januari 2011

Äntligen stickcafé!

Ikväll är det dags för stickcafé igen. Jag hade hoppats kunnat vara med på ett brodericafé ikväll, men maken var tvungen att resa iväg i jobbet, så jag fick vackert stanna hemma. Vilken tur att jag i alla fall kan vara med på stickcafé då på FB tänker jag. Ikväll tänkte jag ta och sticka vidare på mina fingervantar och så tänkte jag ta och fixa till det sista på disktrasan. Det lär väl hålla mig sysselsatt en stund. Nu ska jag kasta mig in på FB och läsa vad alla andra håller på med först. Ha en trevligt kväll!

2 kommentarer:

  1. Jag har också varit på stickkafè på FB men jag blir så irriterad för jag kan inte läsa kommentarerna utan att hoppa mellan cafè och vanliga FB.Jag vet inte hur jag ska få till det.
    God Natt.

    SvaraRadera
  2. Synd att du inte kunde komma på broderikaféet. Men vi kör på nu varannan torsdag så det är bara att titta förbi någon annan dag när det passar. :)

    SvaraRadera