Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

lördag 29 januari 2011

Stickkurs på HV-skolan!

Det är stickkurs på HV-skolan denna helg också. Det är helt enkelt sjukt kul. Folk som inte är stickerskor tycker att man är bra konstig som kan tillbringa en hel helg med något man redan kan...tänk så lite de vet :-) Varje gång jag är där så lär jag mig galet mycket saker. Det spelar ingen roll om jag redan provat något, jag lär mig ändå alltid någon ny variant, ett nytt sätt att göra något på, nya sätt att kombinera olika garner, sticktekniker etc. Och så är det ett så härligt gäng. Idag har vi skrattat så att magmusklerna känner sig alldeles slutkörda. Jag känner mig helt hög på inspiration och skaparglädje.

Denna helg jobbar vi för att lära oss grunderna i tvåändsstickning. Galet kul! Jag har faktiskt knappt tid att blogga för jag vill bara kasta mig upp i soffan och fortsätta. Ha en riktigt trevlig kväll allihop!

3 kommentarer:

  1. När vi hade kurs här i tvåändsstickning ville jag inte gå för jag tyckte det lät så krångligt.
    Men sen hörde jag hur roligt dom hade och då blev jag avundsjuk och ville vara med.Det är ju faktiskt riktigt kul!!

    SvaraRadera
  2. Men oh...går du på den! Jag har anmält mig för hösten och hoppas att jag kommer med.

    SvaraRadera