Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

fredag 11 februari 2011

Veckans UFO v 6 efter!


Jag är färdig! Mina barnpulsvärmare är nu färdigstickade. Ser lite stora ut kanske, så jag får testa på sonen när han kommer hem från skolan. Vore ju trist att ge bort något som är alldeles för stort.

Mönstret till pulsvärmarna är egenpåhittat. Det var lite jobbigt att det tog så lång tid mellan pulsvärmare 1 och 2 för minnet av vad jag gjort var helt borta. Till dessa pulsvärmare har jag använt ett lite kraftigare alpackagarn och det gick inte åt mycket, kanske ett halvt nystan. Så tillkom lite pärlor och lite broderigarn och vips så var de klara. UFO-listan krymper. Nu har jag "bara" 8 alster kvar, men då är 4 av dessa broderier av olika slag, så jag tycker man kan säga att det tar sig. Nu har jag flera dagar på mig att fundera ut vilket UFO jag ska ta tag i nästa vecka.

7 kommentarer:

 1. Jag säger det igen - de är sååå söta! Fina!
  Och bra kämpat med UFO-listan!
  Själv har jag inte tagit fram något "nytt" denna veckan. Men faktiskt virkat lite på de två WIP-virkningarna.
  Och stickat på min restgarnsfilt. Och nu stickar jag på den andra svarta handledsvärmaren. Igår var det för mörkt för att komma någon vart med den, så jag la ner ganska snart och har stickat nu på förmiddagen istället. De ska ju vara färdiga att ge bort i morgon :)
  Annars har jag egentligen ganska mycket annat att göra just nu, så det blir mer handarbetat än jag har tid med... ;) Man har ju lärt sig att prioritera !!!

  Ha en finfin-fredag!

  SvaraRadera
 2. Du har fått till en finfin handvärmare!

  SvaraRadera
 3. Åh så snygga! Vårhärlig grön färg!

  SvaraRadera
 4. Vad fina de blev!
  Lycka till i skidspåret nu!

  SvaraRadera
 5. Sååååå fina blev de! Hoppas de inte blev för stora! :)

  SvaraRadera