Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

lördag 5 mars 2011

Jag har köpt lite garn på rea!


Garnkorgen hade rea och jag köpte mig två nystan ljuvligt garn - Azapa från Araucania. Det är ett garn som har följande blandning: 30% alpacka, 45% merinoull, 15% silke och 10% donegal. Vad donegal är vet inte jag, men det är säkert någon av er som kan tala om det för mig.

Vad gäller den nya hemsidan, så vet jag inte varför man inte kan lämna kommentarer, men jag jobbar på att ta reda på varför - tack Hugomamman, för att du uppmärksammade mig på det.
Man kan ännu inte lägga sig som följare där, men jag vet att det ska gå att lägga till en sådan funktion. Jag har bara inte löst hur man gör än. Men det kommer. Tack Hedvig för att du frågade om det. Nu har jag två saker som jag måste förbättra på den nya bloggen. Jag skriker till när det fungerar. Ha en fortsatt trevlig helg!

3 kommentarer:

 1. Lycka, vilket vackert garn du hittat

  SvaraRadera
 2. Ljuvlig färg på garnet. Min blogg är det väldigt svårt att lämna kommentar på jag vet inte varför. Skulle vilja ha en kurs i detta.

  SvaraRadera
 3. Jag har också spanat in det garnet från Garnkorgen :-) Men jag har köpstopp... Jag har inte en aning, men gissar att Donegal är en får/ullsort av något slag? Ull från Donegal? :-)

  Vad fint du har broderat (några inlägg ner). Jättefina färger.

  SvaraRadera