Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

måndag 14 mars 2011

Veckans WIP v 10 efter!


Förra veckan jobbade jag vidare med ett pågående projekt istället för ett UFO. Det gick framåt, men kanske inte så fort som jag önskat. Det blir nog till att lägga lite tid denna vecka på denna skapelse också. Våren och värmen hinner ju komma innan den här blir färdig, om jag inte lägger på ett kol! Det kanske inte skulle vara så dumt att lägga in en stöt på ett UFO jag har liggande också - en liten kofta i lin till sommaren. Köpte garn och mönster redan förra våren, men har bara stickat fyra varv kanske och det är ju inte mycket att hurra för. Den sparar jag dock till nästa vecka.

1 kommentar:

 1. Inte illa att det går frammåt, även om det inte alltid blir i den takt man tänkt sig.
  Själv har jag stickat och virkat väldigt lite de senaste veckorna. Men har i alla fall kommit framåt på mina två virk-ufo. Som sagt, inte illa det!

  Nu är jag inne i "använd-det-du-har" utmaningen, men när jag skulle fota så var batteriet slut... så nu ligger det på laddning!
  Är saker på gång i alla fall!

  Ha en finfin vecka!

  SvaraRadera