Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

måndag 7 mars 2011

Veckans WIP v 10 före!


Denna vecka tänker jag, som jag flaggat för tidigare, fokusera på ett pågående projekt (WIP) istället för ett UFO. Jag har en kofta som jag har stickat på lite till och från nu ett tag. Det har mest varit frågan om "från" om jag ska vara helt ärlig, men nu känner jag mig taggad att ta tag i detta projekt igen. Grunden är en February Lady Sweater, men jag leker lite med randning och andra typer av strukturer/mönster på koftan. Hur lång den ska bli och om ärmarna ska bli halv eller hellånga, beror på hur långt garnet räcker. Jag skulle helst vilja ha långa ärmar eftersom jag är en sådan fryslort, men man vill ju inte få en midjekort kofta på bekostnad av långa ärmar, så vi får se vad som händer och hur det blir. Så här ser den i alla fall ut nu i början av veckan.

4 kommentarer:

 1. Spännande, det sista gråa hade jag inte sett!

  SvaraRadera
 2. Ska bli rolgt att se när den blir klar!

  SvaraRadera
 3. Du har varit flitig med alla dina projekt! Imponerande!
  Själv har jag legat lite på latsidan... =)
  Under min semestervecka så påbörjade jag ett nytt stick-projekt...(bara jag har fotat det så kommer det på bloggen)
  ...och annars så spenderade jag en hel del tid med att läsa, umgås, laga mat och baka (provade flera nya recept) och bara VARA! Det var en otroligt skön vecka. Och nu har jag energi för att ta tag i livet hemma igen.
  Tror det får bli att jobba med UFO-projekt på tisdagar och WIP på torsdagar. Däremellan får jag se till att fixa med lite andra saker som vore skönt att få färdigt!

  Lycka till med din kofta!
  Blir den inte så lång-ärmad så får du väl sticka någon matchande handledsvärmare till...?!
  Ha en fin vecka!

  SvaraRadera
 4. Hahaha... fryslort!! Det är ju jag också, en fryslort! Dagens första skratt.. :D

  SvaraRadera