Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

lördag 9 april 2011

En investering!


På en investering ska man ju kunna räkna någon slags avkastning. Jag har investerat i en nystmaskin. Nu slipper jag bli så trött i armarna när jag nystar. Nu blev jag faktiskt ganska trött av att veva också, men inte alls som när jag nystar för hand. Vad kan jag räkna för avkastning på denna då? Tid som jag kan sticka på istället för att nysta? Har ingen aning. Men det känns ändå som en god investering. Kul var det också. Äntligen har jag en nystmaskin. Insåg då att garnvindan också har sett sina bästa dagar. Men det får bli en annan gång som jag införskaffar en bättre sådan. Det ligger så mycket nostalgi att använda garnvindan i mormors gamla sypall.

2 kommentarer:

  1. Nystmaskinen är en jättebra uppfinning. jag köpte en röd via garntjänst för massor av år sedan, mamma lånar den och jag brukar gå till henne när jag behöver låna "min" nystare. MYCKET BRA upp finning som sagt. Snygga nystan blir det oxå. Trevlig helg
    Kram sytanten

    SvaraRadera
  2. Det bästa med nystmaskinen är att det blir så snygga nystan. Måste vara roligt att använda sin mormors saker!!

    SvaraRadera