Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

fredag 29 april 2011

Pizza, öl och lite stickning och virkning!

Igår kväll var det afterwork på jobbet! Jag hade lovat prata lite om stickning och virkning. Jag hade med mig lite olika alster som jag gjort och så introducerade jag och en kollega några andra kollegor i hur man stickar, grunderna bara med räta och aviga maskor. Det blev lite introduktion till virkning också. Någon ville virka amigurumis och någon ville veta hur man gjorde en vanlig grytlapp. Det var väldigt duktiga alla som provade på. Skolkunskaperna sitter ju där någonstans även om det var ett tag sedan sist. Det var en trevlig kväll och jag hoppas att de tyckte att det var lika givande som jag. Nu ska jag skicka över lite bra länkar så att de kan inspireras lite till och själva prova sig fram och göra egna alster.

2 kommentarer:

  1. Det låter som ni har trevligt på ditt jobb!!
    Hoppas nån kommer igång med handarbete!

    SvaraRadera
  2. Visst är det roligt att inspirera andra att komma igång! Skulle önska att ännu fler ville prova...många tror att dom inte kan...
    /Ann-Britt

    SvaraRadera