Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

tisdag 5 april 2011

Pocket Craft!


Pocket Craft kallar jag min serie med figurer som jag jobbat med en tid. De finns i flera varianter och former. De första jag lanserar på hemsidan för försäljning blir dessa bokmärken och nyckelringar. Tanken är att de ska finnas till försäljning färdiga, som virk-kit eller bara mönstret. Idén var en "smily", men glad min är klurigt att få till så de liknar mer en "lagom", d v s varken glad, arg eller ledsen. Just nu pågår arbetet med att ta fram en serie mer komplexa figurer. Jag jobbar på saken och sätter lite press på mig själv genom att skriva om det här. Välkommen in på Hildursbarnbarn.se och titta. Under rubriken produkter hittar du Pocket Craft.1 kommentar:

  1. Herre jestanes vad folk hinner med på två veckor! Har hur mycket som helst att läsa igen, men det är ett kärt besvär... :)

    Och din näversjal blir bara bättre och bättre! :)

    SvaraRadera