Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

fredag 1 april 2011

Vart tog den här veckan vägen då?

Denna vecka har det varit fullt ös på alla håll och kanter. De maskor som jag hunnit sticka och virka är lätt räknade. Men det har varit en bra vecka. Nu ska jag bara samla ihop mig lite och börja njuta av att det är fredag. Det har småregnat hela dagen och varit så där stilla och dimmigt och tyst. Jag tycker om sådant här väder. Man blir så lugn. Det blir så stilla och tyst när dimman lägger sig som ett fuktigt täcke över naturen. I helgen lovar de sol. Tänk om man hann sitta ner en stund och njuta i solen. Det skulle vara mumma för själen det.

3 kommentarer:

 1. Ha en trevlig helg!
  /Ann-Britt

  SvaraRadera
 2. Ja visst försvann den här veckan...nästan så man fick efterlysa veckodagarna, trodde ett tag att vi hoppat över någon av dom...men nu hoppas vi att helgen blir lååång och att solen värmer oss och ger lite fräknar på näsan. Ha det så gott i helgen. Kram sytanten

  SvaraRadera
 3. Härligt att läsa dina rader om vädret!
  Folk klagar. Det är grått. Dimmigt. Trist. Ruggigt.
  Själv har jag njutit av vädret - men säga det till folk är nästan skamligt...
  Var ut och cyklade med dottern vid 10-tiden och det var så mysigt med dimman man såg över vägen lite längre fram. Lite trolskt.
  Ikväll var jag ute och sprang. Tog en vända lägns vattnet och lika fint var det här med dimman och de dova tonerna i naturen!

  Hoppad du har en fin helg!

  SvaraRadera