Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

tisdag 19 april 2011

Virkad datorväska!


Det har varit tyst här på bloggen några dagar. Utan att gå in på några detaljer, så kan jag i alla fall berätta att vi haft inbrott i vårt hem och sånt vänder upp och ner på världen ganska mycket. Det här med blogg och stickning och sådant har inte varit det jag suttit och tänkt på eller ägnat min tid åt, men jag känner att jag nu är på väg tillbaka igen.

Jag har ju virkat ett antal mobilfodral i bomullsgarn, som jag för övrigt säljer på hemsidan. Nu fick jag en idé om att använda resterna jag har av ett lite kraftigare garn och göra ett fodral till min lilla dator. Min lilla dator är inte ens så stor som ett A4-papper och den får ändå knappt plats i den väska jag har. Att få ner sladden där är en ren omöjlighet. Jag tänkte därför se om jag inte kan använda den modell jag tänkt ut för mobiler för att även kunna användas till datorn. Det kan ju bli coolt! (eller helt misslyckat...ibland blir inte idéerna lika bra i verkligheten som i fantasin) Detta är starten, fortsättning följer!

4 kommentarer:

 1. Dubbelstickning får ni prova i maj. Nu har jag provat lite mera och kan ge andra tips. Urkul!!!

  SvaraRadera
 2. Ska bli spännande att se resultatet!
  Tråkigt det där med inbrottet! Kan tänka mig att det är obehagligt...
  /Ann-Britt

  SvaraRadera
 3. vet exakt hur du känner och mår nu då jag har varit med om samma sak :((
  Hoppas din inde funkar för den låter bra :D

  SvaraRadera
 4. Tråkigt med inbrott! Hoppas du kommer över det.

  SvaraRadera