Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

onsdag 17 augusti 2011

Nystmaskinen gick för högtryck igår.

Igår satte jag mig ner och började fundera kring lite olika projekt till mina garner som jag köpt den senaste tiden. Jag nystade garn, skrev ut mönster, säkerställde att jag hade tillräckligt med garn och letade stickor. Det är när det gäller leta stickor, som det alltid blir problem! Aldrig har man de stickor man behöver. Det är något man kan vara helt säker på! Naturligtvis fattades det flera stycken. Det blir till att göra ett besök i garnaffären i morgon och komplettera.

Nästa fråga blir sedan vilken typ av stickning som jag ska ta med mig till Sätergläntan i helgen. Jag har tågresan att sticka på fram och tillbaka och dessutom blir det väl en hel del fritid när man kommer att vilja sticka tänker jag. Jag kan ju inte bara spinna. Men jag kanske blir så biten av spinnandet att jag helt enkelt inte kan hejda mig och bara fortsätter och fortsätter.

1 kommentar:

  1. Visst är det konstigt det där med stickor man tycker att alla storlekar finns, men den man ska ha brukar fattas. Din sjal i går vad fin den var!

    SvaraRadera