Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

torsdag 29 september 2011

Mera muddar

Just nu sitter jag och stickar de sista varven på ett par helt rätstickade muddar. Rätstickning har jag underskattat måste jag erkänna. Jag tycker det blir riktigt fint när jag stickar dem i det färgskiftande Fabelgarnet. Mjuka tunna och fina. När enkelt blir bra, så blir man så nöjd. Hoppas hinna fota dem i morgon, så får ni ser hur snygga de blev. 

Ikväll får man annars inspireras av alla stickerskors fina alster på stickcaféet på FB. Jag har också hunnit att surfa runt på annat och då hittat ett par väldigt fina virkade vantar på Järbo garn - Gratismönster. De skulle jag vilja prova att göra. Jag känner väldigt mycket för att sticka/virka vantar just nu. Det är så roligt och användbart och kul att ge bort. Men nu måste jag slutföra lite innan jag startar upp något nytt. Jag har ju inte ens valt ett projekt att fokusera på denna vecka och nu är det redan torsdag. Jag får helt enkelt hoppa över denna vecka och se till att jag väljer något för nästa vecka istället. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar