Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

söndag 4 september 2011

Nya fynd!

Den som söker finner lite till. Mamma hade en garnvinda, som hon inte använde så särdeles ofta. Den fick jag. Jag har en liten en efter mormor, som sitter fast i en sypall. Jag behövde en ny. Den här är gammal och välgjord. Lite dålig i skruven, men jag tror det ordnar sig när jag väl ska använda den.


I helgen har jag annars stickat, varit på loppis, på Outlet i Sågmyra och stickat lite till. Det har varit en fantastisk helg full av avkoppling. Precis vad jag behövde efter den senaste tidens stress. Nu känner jag mig redo att ta mig an en ny vecka. Jag hoppas att några av mina stickningar blir klara nu i veckan, så att jag kan visa er hur de blev. Vantarna efter eget huvud är i alla fall färdigstickade. De ska jag valka i veckan. Chelvaliervantarna ska få tummar, så det har hänt lite på vantfronten. Jag har dessutom hunnit påbörja ett par sockar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar