Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

söndag 16 oktober 2011

Ett par färdiga sockar!

Igår stickade jag färdig dessa sockar. Mönstret var riktigt roligt att göra, inte alls så krångligt som det ser ut. Mönstret kommer ifrån Knitty och heter Nemesis. Jag har använt ett sockgarn från Sannsticks. Garnet är en blandning av ull och bambu. Nu har jag ett litet nystan över, som jag kan använda till min restgarnsfilt. Det blir fint med lite mer rosa i den.

Jag har idag skrivit ut ledtråd nummer två och tre av Stickas mysteriesocka. Jag har någon centimeter kvar av ledtråd nummer ett, men snart så kan jag gå vidare. Jag träffade en liten pojke idag som var väldigt förundrad över att man faktiskt kunde göra sockor av ett par pinnar och lite tråd, men hans stora fundering handlade om varför jag inte började på socka nummer två någon gång, för man har ju faktiskt två fötter. Han hade så rätt så, men denna gång får det bli en socka i taget i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar