Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

måndag 21 november 2011

Stiltje

Det är lite stiltje på stickfronten just nu. Det borde inte vara så, men så är det. Det har varit några hektiska veckor och jag har känt att det är svårt att få tiden att räcka. Om ett par veckor är det julmarknadsdags på Siggesta gård på Värmdö. All ledig tid går åt till att fixa det som ska fixas inför den dagen. Jag stickar disktrasor, sätter ihop virkpaket. Sliter mitt hår med en tomte, som nog inte kommer att blir klar i år och jobbar vidare med lite annat som ska vara med på marknaden.

Det är ju julmarknad, så visst blir det jultema på det jag kommer att sälja. Det blir bl a disktrasor i rött och grönt, men även andra färger. Julängeln ska med liksom mina andra virk-kit. Jag har också några mössor på gång som jag verkligen skulle vilja få klara, men man har bara så mycket tid som man har, så det blir så mycket  som jag hinner med helt enkelt. Kul ska det bli i alla fall och jag hoppas att du kommer och säger hej om du har vägarna förbi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar