Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

fredag 17 september 2010

Igår kunde jag prova den för första gången!


Igår kväll blev jag klar med fram- och bakstycket på min uppifrån-och-ner-kofta. Vet ni vad som var så underbart? Den satt som en smäck! Perfekt helt enkelt. Antingen är det hon som gjort mönstret, Pamela Wynne - February lady sweater, som är ett geni, eller också är det jag som är ett geni och stickar så bra....hahaha jag föredrar att tänka att jag är geniet ;-)

Nu återstår att sticka två ärmar, så än får jag vänta ett tag på att koftan ska bli färdig, men nu har jag ju i alla fall gjort den största delen. Dessutom blir det inte frågan om någon montering....för den är ju redan monterad och klar. Jag behöver bara fästa lite trådar och sy i knappar, sedan är jag hemma. Bara en sådan sak kan man ju se fram emot.


2 kommentarer:

  1. En february lady sweater har jag på min önskelista. Det är bara så svårt att välja garn ibland. Din kofta blir snygg! Vad stickar du av?

    SvaraRadera
  2. Det blå garnet är ett tvåtrådigt ullgarn, som jag har färgat själv.Det grå är från Garntjänst också ett tvåtrådigt ullgarn (tweed).

    SvaraRadera