Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

lördag 18 september 2010

Paris!

Snart åker jag till Paris. Jag ska dit på körresa och det ska bli så roligt. Vi har inget fullspäckat program, så jag räknar med att få lite tid till egen shopping och så. Är det någon av er där ute i vår avlånga land, som varit i Paris och handlat garn? Någon som känner till någon garnbutik, ganska centralt i Paris, som är värd ett besök? I så fall får ni gärna tipsa mig här.

4 kommentarer:

 1. Har tyvärr aldrig kommit till Paris, än...Men kolla på http://www.knitmap.com/ jag hittade bra affärer när jag var i London och New York.
  Ha en jättetrevlig resa!

  SvaraRadera
 2. Detta måste man ju bara älska. En speciell hemsida för att hitta garnbutiker runt om i världen. Tusen tack för tipset!

  SvaraRadera
 3. Paris har jag varit dock inte letat garn. kan annars rekomendera Le pain. En belgisk kedja som har lite små rätter och ekologiskt. Mysigt värre. När vi var i Paris var det läng kö till detta stället. vi har besökt Le Pain i Bryssel, Brugge, New York, London.....Var helst vi åker och de finns.
  Ha en underbar resa och jag hoppas få höra mera.

  SvaraRadera
 4. Tack för tipset. Jag ska lägga den restaurangen på minnet!

  SvaraRadera