Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

måndag 18 oktober 2010

Veckans UFO v 42 före!


En kofta nästan färdig blev det förra veckan. Vad ska jag då ta tag i denna vecka. Jag tror det får bli ett par muddar denna gång. Jag har ju börjat med ett par fina i lila alpackagarn. Detta är ju egentligen ett projekt som går väldigt fort att sticka, men jag har liksom inte fått till det i alla fall. Detta är Pulsklubbens mönster för september tror jag det var. Eftersom mitt garn är enfärgat och ganska enkelt, så har jag valt att göra det lite roligare genom att sätta dit pärlor med jämna mellanrum. Man kan inte se dem ens på den här bilden, så de är uppenbarligen väldigt diskreta...eller går väldigt mycket ton i ton med garnet. Jag får försöka ta en bättre bild när de är färdiga.

Jag kan ärligt säga att jag inte stickat en maska på detta projekt sedan denna bild togs för någon månad sedan eller så...Dessutom ska man ju sticka två och det här är bara den första.

2 kommentarer:

  1. Det är lätt att "övermatcha" pärlor, garn och pärlor passar så fint ihop...men då syns pärlorna inte lika mycket när man är klar.

    SvaraRadera
  2. Mmmm...goa de ser ut att bli! Men ja, det är ju en fördel med två =)
    Själv har jag aldrig stickat muddar, men skulle vilja ha några riktigt fina, goa som matchar mina höst/vinterkläder. Får väl bli sedan, när UFO-högen är borta...!!

    Ha en fin stickvecka!

    SvaraRadera