Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

måndag 25 oktober 2010

Veckans UFO v 43 före!


Denna vecka har jag tänkt ägna min Laminariasjal lite extra omtanke. Den har legat ett tag och mognat sedan jag jobbade med den sist, men nu känner jag mig lite sugen på att ta tag i den igen. Garnet jag använder är mjukt, tunt, luddigt och vackert, men lite svårstickat tycker jag. Jag har precis klarat av den första delen av sjalen och ska nu gå över på mönsterdel två. Jag är redan uppe i över två hundra maskor, så det här projektet lär ta ett tag att göra klart.

Bilden är tagen för ett tag sedan, men jag ligger i princip fortfarande på samma ställe som när jag tog denna bild. Jag har ingen förhoppning om att hinna göra klart sjalen denna vecka. Jag hoppas bara kunna visa er en bild som visar någon typ av progress...;-)

2 kommentarer:

  1. Detta är en av mina favoritsjalar, den var så rolig att sticka och jag har använt den så mycket. Lycka till!

    SvaraRadera
  2. Den ser ut att bli mycket mjuk och skön!
    Jag håller också på med en sjal, och OH vad många maskor det är...!! Ja, varje varv tar verkligen tiiiid! Den är väldigt rogivande att sitta och sticka på, men jag vill helst ha den klar igår...! =)
    Lycka till med fortsättningen på din!

    SvaraRadera