Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

lördag 23 oktober 2010

Vilken dag!

Stickning, stickning, stickning. Det kan ungefär sammanfatta min dag. Jag har varit på HV-skolans stickkurs hela dagen. Idag stod flätor på schemat. Jag har stickat provlappar på längden och på tvären. Det var jättekul. Jag hann väl göra ungefär hälften av alla provlappar som man kunde välja och vraka bland. Jag får en sådan kick av att gå på denna kurs. Det finns ingen som helst prestige. Vissa saker blir bra, andra blir mindre bra. Vissa mönster gillar man och andra kunde man lika gärna varit utan ;-) Och det jag gillar kanske någon annan tycker var trist och tvärtom. Det är detta som gör det hela så kul.

Stickning är en så fantastisk dörröppnare till att börja prata med människor man inte känner. Man har ett gemensamt intresse och så plötsligt så är man mitt uppe i en livlig diskussion. Bara en sån sak måste man ju älska.

Det blir inte mycket foton eller tal om annat än detta idag eller i morgon, för jag hinner helt enkelt inte när jag har kurs hela dagen i morgon också.

1 kommentar:

  1. Åh! Vilken helg! Låter ju hur trevligt som helst!
    Ha en finfin söndag!

    SvaraRadera