Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

onsdag 10 november 2010

Första rutorna på filten!


Nu känner jag mig väldigt spretig. Jag håller på med en massa projekt på en gång. Det här är ett projekt som jag har startat de senaste dagarna. Jag blev så inspirerad när jag såg filten färdigvirkad på mässan att jag bara var tvungen att ge mig på att göra en själv. Enligt mönstret ska man göra 77 rutor. Detta är de första 8... så jag har några kvar att virka. Jag använder restgarner av Fame Trend till en början med och jag tror det garnet kommer att fungera riktigt bra. Nu är det bara att virka på och se om känslan håller i sig. Ett perfekt projekt att bära med sig så länge det bara handlar om att virka rutor.

6 kommentarer:

 1. Du är inte den ena med många projekt på gång. . .

  SvaraRadera
 2. skönt att höra att man inte är ensam om att ha en massa på gång samtidigt :p

  SvaraRadera
 3. Rutorna blir jättefina! Garnet passar perfekt för att virka rutor. Och många projekt...ja, det är väl så det blir när man har mycket idéer :)

  SvaraRadera
 4. Det finns fler som känner sig spretiga....

  SvaraRadera
 5. Det är det som är hela grejen med att sticka/virka - att köpa garn och påbörja nya projekt! Att göra färdigt är "avigsidan" med det hela:)

  SvaraRadera
 6. Tack för alla snälla kommentarer. Nu känns det mycket bättre!

  SvaraRadera