Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

onsdag 17 november 2010

Inspiration ifrån gårdagens stickcafé

Igår kväll hann jag med en liten stund på stickcaféet på FB. Det är så roligt att läsa vad alla andra gör och jag blir så inspirerad av alla andra människors kreativitet. Vilken kraft det ligger i detta. Jag spanade in Lisas fina muddar och tänkte att sådana skulle jag vilja göra. De är gjorda efter Pomatomus-mönstret, men i två färger, vilket blev väldigt snyggt. Tyvärr har hon ingen bild av dem på bloggen, men de finns på FB se här.

Jag får verkligen skaffa mig något riktigt fint garn och göra mig ett par jag också. Jag är inte sugen på att sticka mig ett par sockor till just nu, men små projekt är ju så kul att göra lite då och då och då passar ju inget bättre än att man gör sig ett par muddar helt enkelt.

2 kommentarer:

  1. Vad ROLIGT att muddarna inspirerade! Jag ska ta en bättre bild med riktiga kameran när jag kommer åt, och då dyker de upp på bloggen också! (Förhoppningsvis med bättre färger än vad som syns på webcambilden...)

    SvaraRadera
  2. nosade oxå på dom igår :) men får ta det när min tub är färdig...man kan ju inte ha alltför många ufo`n liggande...hehe

    SvaraRadera