Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

torsdag 18 november 2010

Free form knitting!

Jag vet inte om detta är något jag gillar. Det är säkert kul att göra, men vad ska jag ha det till. Jag har sett tröjor gjorda på detta sätt och de blir helt enkelt bara för mycket. En kudde skulle kanske fungera? Det vore ju ett jättekul restgarnsprojekt att testa på, men sen då? Vad gör jag med det färdiga alstret. Jag hittade lite info om hur man gör, startar upp i alla fall, på Hemmets Journals hemsida. Någon som har testat detta eller som har sett något riktigt vackert som är gjort på detta vis? I så fall skriv gärna en kommentar och bifoga en länk om du har.

3 kommentarer:

 1. Vi hade lite kurser i butiken inspirerade av detta...gjorde bla ett par vantar som jag är mkt nöjd med. Det gäller att ha ett fritt sinne och inte vara för petig
  http://mariasgarnhandelser.blogspot.com/search/label/Galen%20virkning

  SvaraRadera
 2. Jag har också varit inne på tidningens hemsida och nästan lockats av detta...Visa gärna vad du gjort, om/när du gjort nåt...
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Jag har inte provat än, men jag är väldigt nyfiken på att testa. Man kanske kan göra sig en kudde, en sittdyna eller något annat lite galet. Jag funderar vidare.

  SvaraRadera