Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

lördag 18 december 2010

Karamellstrutar i granen!


Det finns så mycket man kan pyssla med så här års! Förra året gjorde jag några karamellstrutar i fina färger och hängde i granen. Jag använde lite fint och glansigt papper, tårtpapper, ett enkelt tygband och så ett gammaldags bokmärke och vips så hade jag lite nytt fint julgranspynt i min gran.

Det är ju lite mycket att göra så här års tycker jag annars, även om jag inte kan påstå att jag känner av någon direkt julstress. Men man hinner inte allt och då gäller det att prioritera och då är det inte så lätt att hinna med så mycket stickning. Då får man istället ta och njuta av allt man hunnit gjort tidigare i år eller under andra år. Igår kväll t ex så blev det inte en enda maska stickad, för då stod det årliga pepparkaksbaket på schemat. Det doftade ljuvligt i hela huset.

2 kommentarer:

  1. Härligt är det när doften av jul känns.

    SvaraRadera
  2. Jättefin! Tänkt vad man kan åstadkomma mycket med ganska enkla medel! :)

    SvaraRadera