Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

måndag 21 februari 2011

Melodifestivalsomgång nr 3


Tur att man stickar, kan jag bara lugnt konstatera. Melodifestivalen i år är verkligen tråkig. Musiken är inte spännande alls, vilket faktiskt är det viktigaste men ovanpå det, så är hela programmet trist. Programledarna är tråkiga och stela och skämten krystade. Hallå! 2011 kan man ju tycka att de borde kunna bättre. Tror det behövs lite nytänkande här om inte alla tittare ska byta kanal. Alla har ju inte en stickning i händerna som distraherar tänker jag.

Hur som helst. I lördags, fick jag börja med att repa upp ett antal rutor, så att jag kände att jag hade koll på läget. Sedan kunde jag bara konstatera att beskrivningen har sina brister och att jag nog hade gjort rätt, men att göra som beskrivningen föreslår är typ omöjligt. Så nu har jag stickat vidare en bit till och nu tror jag att jag har fått kläm på hur det ska vara. När jag slutade efter tävlingen i lördags, såg det ut så här!


2 kommentarer:

  1. Det blir sååå snyggt! Är riktigt sugen på att ge mig på det där... ;)

    SvaraRadera
  2. Jag tycker det ser så svårt ut med det där mönstret. Jag skulle då inte kunna titta på TV och sticka det.

    SvaraRadera