Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

lördag 19 februari 2011

Stickkurs igen!

Idag har vi haft stickkurs med spetsstickning. Kul och utmanande som vanligt. Dessutom väldigt mycket skratt och det förgyller ju onekligen tillvaron. Det var bistert kallt i morse när jag lämnade hemmet och gick till bussen. Jag hade som tur var klätt mig väl - riktig skidmundering - så jag frös inte, men det blev en del rimfrost i håret när jag väntade på bussen.

Hade tänkt visa några bilder på vad vi gjorde idag, men då beslöt sig kameran för att det var dags att ladda batteriet, så det var bara att glömma den tanken. Ikväll är det dags för lite melodifestivalstickning. Jag ska ge näverstickningen en ny chans, för så dåligt som det gick sist, får det ju bara inte gå ikväll igen!

Tack för tipsen på vad jag ska göra med garnet. En halskrage kanske inte är så dumt och det äger jag ju dessutom ingen, så varför inte.

1 kommentar: