Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

fredag 18 mars 2011

Fredag och snön faller!

Man har bara lust att säga: Lägg av! Det räcker! Vi är nöjda nu!
Jag är ändå en person som älskar snön. Jag njuter av att åka skidor och doften av snö är något jag verkligen gillar. Men jag vill bara påtala att mars är den första vårmånaden och det är ok med lite snö, men inte drivor av eländet som vi har nu. Jag längtar efter våren så att jag vill skrika!

Det är tur att det är stickkurs på HV-skolan i helgen, så att man får vara med om något trevligt i alla fall. Ikväll jobbar jag vidare med provlapparna som är veckans läxa. Att man alltid ska vara ute i sista sekund. Kan inte fatta det! Egentligen skulle jag vilja virka lite fler mobilfodral, men det blir nog inget av med det, för jag har säkert tio provlappar som jag ska fixa till ikväll, så nu gäller det att ligga i. Hinner inte blogga mer, för kvällens schema är tufft.

Ha det bra där ute i snön, våren kommer nästa vecka säger de! Sol och plusgrader. Det är härliga grejer det!

2 kommentarer:

  1. Ja nu väntar man på våren. Men trevligt med stickkurs du behöver ju inte titta ut då.

    SvaraRadera
  2. Lycka till med provlapparna och hoppas att du får en underbar helg och slipper titta på eländet utanför, håller med dej nu får det vara NOG. Kram

    SvaraRadera