Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

torsdag 3 mars 2011

Nej men usch - den blev verkligen inte bra!

Veckans UFO är klart och dött!

Igår kväll stickade jag klar den eländiga akryl/mohair-koftan och vet ni? Den blev så ful! Jag kommer aldrig att använda den. Garnet är bara för eländigt i struktur och känsla. Jag provade den och började nästan skratta - så illa var det. Jag tror ni fattar. Jag har därför knöglat ner den längst ner i en kasse och tänker kasta den. Garnet är inte ens värt att repa upp. Mycket jobb för ingenting kan man ju tycka, men jag sa ju redan från början att jag inte tyckte om garnet. Jag skulle kastat bort eländet redan då. Jag försökte väl intala mig själv att den skulle bli finare när den var klar, men det blev den inte. Mot nya projekt nu. Jag stickar vidare på min randiga uppifrån-och-ner-kofta, så hoppas vi på att den blir fin i alla fall. Garnet är i alla fall vackert.

3 kommentarer:

  1. Så kan det bli ibland...man tror helt säkert-det blir nog bra! MEN jag tycker väl inte du ska slägna den...ge bort den istället! Det finns säkert någon den passar♥ Kanske-en hjälporganisation?....en tanke bara. Ha en härlig dag!

    SvaraRadera