Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

söndag 24 april 2011

Hjärtekatten!

Blev kontaktad av Hjärtekatten nu i helgen. Det är två mammor som vill göra något för familjer som har barn, som föds med hjärtfel. Vi kan hjälpa dem genom att virka en katt. Enkelt eller hur! Gå in på Hjärtekattens hemsida och se hur du kan hjälpa till och hur det funkar. Jag har genast börjat att virka en katt. Om min lilla insats kan hjälpa någon så är ingen gladare än jag. Häng på du också och gör något för ett barn med hjärtfel. Så här står det på Hjärtekattens hemsida:

Hjärtekatten är ett välgörenhetsprojekt med ambitionen att få ihop så många handvirkade Hjärtekatter som möjligt för att skänka till hjärtavdelningen vid Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus i Göteborg.

Allra helst vill vi såklart att varje litet hjärtebarn ska få med sig en alldeles egen katt hem, men vårt första mål är att få ihop 100 handvirkade och helt unika Hjärtekatter.

1 kommentar:

  1. Vilken fin idé!
    Ska genast gå in och läsa och se om man kan bidra med nåt...
    /Ann-Britt

    SvaraRadera