Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

söndag 22 maj 2011

Veckans UFO v 20 efter!


Det gick otroligt bra med veckans projekt. Det var enkelt att ta med sig och virka en ruta här och en ruta där. Mönstret kunde jag utantill, så jag behövde inte ens tänka särskilt mycket. Det blev 21 rutor till denna vecka, så nu är jag uppe i 40 st, d v s ungefär hälften av vad jag behöver för att kunna göra klar filten. Jag har lite restgarn kvar. Det räcker väl till ca 5 rutor till max. Men jag har en massa potentiellt restgarn bland alla mina pågående projekt, så nu gäller det att slutföra några av dem, så ska jag sedan fortsätta att virka på min filt. Det är roligt och jag tycker att jag har fått till en riktigt fin färgkombination. I morgon ska jag berätta om vilket nästa veckas UFO-projekt ska få bli.

Du vet väl att du kan följa bloggen via Facebook. Klicka här och gilla, så får du automatiskt tillgång till alla mina blogguppdateringar.

The work with my crocheted blanket went very well this week. I crocheted 21 new squares, so now I have approximately half of what I will need in total. I have almost no more waste yarn in my boxes that I can use for this project, but I have a few current projects that I need to finish, and then I will have a lot more waste yarn. If you click here, you easily can follow my blog updates on Facebook.

3 kommentarer:

 1. Mmmmm! Härligt att den härliga högen växer!
  Själv har jag inte rört stickorna många gånger den gångna veckan, då jag jobbat väldgit mycket.
  Kroppen har fått jobba hårt och jag har varit helt slut! Får satsa på att få en lugnare vecka nu den kommande!
  Men utöver jobbet så har jag ett par trädgårdar jag vill spendera min tid i med, så jättemycket handarbetat lär det inte bli... om inte regnet öser ner.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Underbara rutor. Vad har du för mönster?

  SvaraRadera
 3. Verkligen fina färger! Ska bli spännande att se den färdig!
  Extra kul när man får göra slut på restgarner...eller hur?!
  /Ann-Britt

  SvaraRadera