Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

torsdag 2 juni 2011

Nytt projekt!


Vet inte om jag tänker starta något nytt projekt varje dag till midsommar, men igår startade jag i vilket fall ännu ett lampskärmsprojekt. Jag ska sätta lite pärlor på den tänkte jag, så att den blir lite finare, men så långt hann jag inte igår. Igår hann jag bara virka själva lampskärmen, vilket i sig tog ganska lång tid. Denna gång har jag använt mig av fasta maskor och korsade stolpar. När jag så i morse var ute och cyklade, så hade någon tappat en lampskärm längs vägen. Jag var nära att tvärnita och ta upp den, men det var så mycket trafik just då att det inte kändes som någon bra idé. Om den ligger kvar i morgon, så kanske jag plockar upp den då.

Yesterday I started a new lamp-shade-project. This time I will decorate the lamp-shade with pearls, but I have not started the pearl part of the project yet. I have only covered the lamp-shade with yarn so far.

1 kommentar: