Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

tisdag 21 juni 2011

Var tvungen att testa de gigantiska stickorna!

Igår kunde jag inte hålla mig. Jag var tvungen att provsticka med de gigantiska, kvastskaftliknande stickorna. Det är en mycket märklig känsla och faktiskt ganska svårt. Det blir lätt att man stickar för hårt och då blir det kanske otympligt när stickorna inte är som normala stickor. Nåväl, vi får se hur det blir när det väl är färdigt. Mitt mohairgarn är tunnare än Vienna, så jag provar att göra modellen med en tråd mohairgarn och en tråd fabel, så får vi se hur det blir. Lite svårt att få någon korrekt storleksuppfattning i nuläget. Det kan bli frågan om att jag får repa upp och börja om.

1 kommentar:

  1. har stickat på 12or en gång och tvi vale va det var drygt...stickar ju oftast på 3-4 i strl :)men koftan är jättesnygg och är nog värd besväret med att sticka på timmerstockar :D

    SvaraRadera