Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

söndag 12 juni 2011

WWKIPD - och vad gör jag?

Så var det dags för WWKIPD igen! World Wide Knit in Public Day! Och vad gör då jag? Jo, stickar inte ens en liten maska utan åker istället Tjejvättern? Man kan ju tro att man blivit galen för mindre. Men det var så det skulle bli i år och det var inte fy skam. Nästa år är jag säkert på igen och har maskorna framme i högsta hugg.

Nu ska jag sätta mig en stund ute på altanen och virka vidare på sonens mobilfodral i robotformat, som jag lovat honom. I morgon ska ni få se bilder på hur långt jag hunnit med det virkade linnet och det är inte så långt, men en bit i alla fall. Undra just vad nästa veckas projekt ska få bli! Ha en riktigt skön sommarkväll allihopa!

3 kommentarer:

 1. Duktigt av dig att cykla Tjejvättern! Jag har varit med på Tjejtrampet en gång och tyckte att det räckte.

  SvaraRadera
 2. Själv satt jag i en bil hela dagen med en stickning som var kvarglömd hemma... Så kan det gå! ;)

  SvaraRadera
 3. Bra gjort Maria! Var det jobbigt?
  Jag stickade lite, men inte in-public och så. Vi hade studentmottagning dagen innan, så jag hade ingen lust att göra nånting annat än att gona mig i solen hela dagen.

  SvaraRadera