Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

måndag 13 juni 2011

Veckans projekt vecka 23 efter!


Jag har jobbat med lite olika projekt den gångna veckan, så även om jag la tid på mitt linne, så hann jag inte så långt som jag hade hoppats. Jag slutförde i alla fall bakstycket och påbörjade framstyckena. Detta är ju delvis ett restgarnsprojekt, så jag kom på att jag borde virka de två framstyckena lite parallellt, så att jag säkert vet att garnet räcker. Nu har jag i alla fall virkat ungefär 15 cm på det ena framstycket och ungefär 5 cm på det andra. Det är ett ganska kul projekt, så jag hoppas jag hinner slutföra det om inte alltför lång tid och jag vill ju hinna använda det också.

2 kommentarer:

  1. Härliga färger på ditt linne. Blir det inte hårt när man virkar?

    SvaraRadera
  2. Tack! Nej det blir inte alls hårt. Det beror nog på att garn och virknål är ganska tunna, garnkvalitén är mjuk och så gör jag mycket stolpar. Det känns väldigt mjukt faktiskt.

    SvaraRadera