Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

tisdag 12 juli 2011

En grytlapp till marknaden!


Inget bredband och ingen telefon. Ja så har det varit i snart en vecka nu. Man blir så trött! Tur att det finns andra sätt att kommunicera med omvärlden!

Jag har haft lite annat för mig nu ett par dagar och varit ute och farit, men i morgon ska jag dra vinnarna i min utlottning!

Igår kväll gjorde jag färdig ytterligare en grytlapp som jag ska sälja på marknaden på Ingarö sista söndagen i juli. Denna får mig att tänka på tuggummi eller på ett sådant där godishalsband. Vet inte om de säljs fortfarande, men de fanns när jag var liten och de var rosa, ljust blå och vita små karameller som satt på ett gummiband. Innehöll säkert bara färgämnen och socker, men de var nog ganska populära ändå.

4 kommentarer:

 1. jag skall oxå på marknad den sista juli..men i Docksta.. Jo halsbanden med pastelfärgade karameller finns nog ännu..så sent som i sista veckan hade mitt barnbarn ett om halsen."HETT" va fint.. jag ha ju oxå virkat grytlappar...men inte med ord.. vad tänker du ta för en såndär..jag har ju så svårt..då det skall va i Kr..o jag har ju annars allt i euro...

  SvaraRadera
 2. Håller med ..lite tuggumi färgat. men den är jättefin!!! Lycka till på marknaden. Kram sytanten

  SvaraRadera
 3. Jag tar 250 kr styck för mina grytlappar. Vet inte om det är rätt nivå eller ej. Det lär visa sig.

  SvaraRadera
 4. Åh! Den gillar jag verkligen! Helt i min stil... :)

  SvaraRadera