Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

lördag 9 juli 2011

En skön dag i solen!

Ännu en härlig sommardag. Det började lite kallt och blåsigt, men så här i slutet av dagen är det precis så där underbart som det bara är när det är som bäst. Idag har jag genomfört den tredje delen av tjejklassikern - Vansbrosimmets tjejsim. 1000 m längs Västerdalälven. Jag hade lite ångest innan och ifrågasatte vad jag gett mig in på, men det var över all förväntan. Riktigt roligt. Får ni chansen eller är lite sugna, så ta den. Ni kommer inte att ångra er. Nu är det "bara" Lidingöloppets tjejmil kvar, sedan har jag rott hela klassikern i land.

Om vi övergår till det mer väsentliga, så kan jag säga att arbetet fortskrider med en ny grytlapp. Jag hade tänkt virka lite på en lampskärm i lite grövre garn, men min virknål packade ihop. Det är en grövre bambunål jag har och den har fått en spricka, så att virka med den kan jag glömma. Ska prova att limma den med något starkare lim och se om den går att använda.


3 kommentarer:

 1. Grattis till simningen! Lycka till med Lidingöloppet sedan! Måste vara skönt när man kommer i mål.

  SvaraRadera
 2. Grattis. Jag har också gjort tjejklassikern och tyckte nog som du att man oroade sig i onödan för simmingen. Plättlätt! Eller hur? :)
  Löpningen kommer också att gå i nafs, är det fint väder så är det mycket publik, musik och annat hålligång som lyfter fram dig mot målet.
  Lycka till!

  SvaraRadera
 3. Oj så duktig du är, tjejklassikern!

  SvaraRadera