Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

måndag 18 juli 2011

Seascape Stole är klar!

Idag stickade jag de sista två varven på min seascape stole. Nu är den färdig och jag tycker att den blev fin. Tror detta ska få bli en present till någon, för den går verkligen inte i min färgskala. Grönt är ok, men när skiftningen blir gul/grön, så blir det en färgkombination som jag har svårt att bära. Men det är ju alltid bra att ha en present färdig, för man vet aldrig när man kommer att behöva en. Äntligen är ett av mina större projekt klart. Just nu ligger den på blockning, men i morgon hoppas jag kunna fota den är färdigt skick, så att ni får se hur fin den blev.

Nu ska jag virka vidare på mitt sommarlinne, eller så ska jag sticka vidare på min linnekofta. Sommaren bara springer förbi och man vill ju ha en chans att hinna använda något av plaggen innan den är över. Jag höll ju på med dessa två projekt även förra året...och den sommaren hann springa förbi innan jag blev klar...

1 kommentar:

  1. Jag stickar vantar, större chans att dom blir klara till rätt säsong.

    SvaraRadera