Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

söndag 28 augusti 2011

Kreativiteten flödar mitt i stressen!

Det är ju mycket i vardagen när hela familjen ska komma in i nya höstvanor och innan var och en har kommit igång och vi har fungerande rutiner. Lägger man till detta att det är mycket på jobbet och mycket fritidsaktiviteter, så försvinner tiden ganska snabbt. Mitt i detta kaos har jag ändå lyckats hitta en massa kreativitet och sticklust.

Femtielva projekt är som vanligt under skapande och mitt i allt försöker jag designa ett par egna vantar. Jag hittade inget vettigt mönster, så det fanns inte så många alternativ :-) Den ena är klar och den andra gör jag nu som en spegelvänd variant. Sitter och antecknar allt jag gjort, så att jag ska kunna skriva ihop ett mönster sedan. Om jag blir nöjd, så lägger jag upp det som ett gratismönster på hemsidan tänkte jag. Jag har dessutom påbörjat stickningen av ett par Chevalier-vantar. Bild på hur det går med dem, får ni se i morgon.


1 kommentar:

 1. Det har hänt massor hos dig sedan jag kikade in senast! Kul!
  Och vad härligt att kreativiteten flödar!
  Har har det varit mer pyssel med papper, stämplar och ljusgjutning än stickat och virkat.
  Just nu är jag inne i en rensa-ut-period igen, det är hösten jag känner av...!
  Sen har jag kanske ro för mer handarbete ?!
  Ha en fin vecka!

  http://x-handarbete-pyssel.blogspot.com

  SvaraRadera