Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

tisdag 18 oktober 2011

Vanten växer

Nu har jag knåpat lite till med vanten. Egentligen borde jag sticka mudden på vante nummer två nu, innan jag går vidare, men jag har inte någon lust och så har jag faktiskt inte heller fler stickor lediga för att kunna göra så. Jag får helt enkelt se till att sticka på som en liten iller, så att jag snabbt blir klar med vante nummer ett och då kommer igång med vante nummer två också. Det är lite pillrigt att sticka med flera färger, men resultatet blir fint och jag tror att jag har kommit på en teknik som gör det så jämt och bra som möjligt. Jag stickar med en färg i varje hand och det fungerar faktiskt finfint! Jag som tyckt det varit lite jobbigt med flerfärgsstickning, börjar bli riktigt biten. Tack Sanna för att du lärde mig kasttekniken.

Vanten har nu, som ni ser, en mudd och en midja i form av tvåfärgsstickad resår runt handleden. Nu har jag precis börjat på själva vantdelen.

1 kommentar:

  1. Ser verkligen proffsigt ut!! Men lite besvärligt måste det vara??

    SvaraRadera