Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

torsdag 20 oktober 2011

En hjälte

Hjälpstickan har nominerats till Svenska Hjältar. Läs mer här!

Det är fantastiskt med människor som gör saker för andra, som tar av sin värdefulla tid och sin ork, för att någon annan människa ska få en drägligare tillvaro. I allas våra liv så springer veckorna fram mer eller mindre fort. Ofta känner jag att det är svårt att ens hinna med sina nära och kära.  Det är då jag blir så glad att läsa att någon faktiskt lägger en massa tid och energi på andra människor, människor man inte ens känner. Även om man inte kan göra som Ulrika, så kan man kanske göra något litet i alla fall. Förra året stickade jag ett par sockor och nu har jag en låda med lite stickade alster, som jag tänker skicka iväg till Hjälpstickan och kanske har du det också. Många bäckar små blir till en stor å.

1 kommentar:

  1. Jag ska också samla ihop det som har blivit stickat utan någon mottagare och ta med det till Kunl Hufudstaden när jag åker nästa gång.
    Det är det minsta man kan göra.
    Få människaor förstår hur snabbt man kan hamna "utanför" i vårt samhälle.

    SvaraRadera