Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

torsdag 3 november 2011

Amigurumikurs genomförd!

Igår hade jag fått i uppdrag att lära skolbarn virka amigurumifigurer. Det skulle vara en höstlovsaktivitet. Det gick jättebra på det ena biblioteket dit ett alldeles lagom stort tjejgäng kom. Vi hade så trevligt och de var jätteduktiga. Jag fick börja med att lära ut grundtekniken att virka, för ingen av dem hade provat på det tidigare. Om vi träffas fler gånger, så hinner de kanske med att göra början på en figur då istället. Till det andra biblioteket kom det dessvärre inga barn. Det var väl andra aktiviteter som kändes som mer attraktiva eller så glömde de helt enkelt bort.

I morgon är det så dags för ett besök på Syfestivalen. Jag och mamma åker dit. Det ska bli kul att se om det kommit med lite mer trendig stickning och virkning i år. Det brukar vara ganska magert på den fronten, men vem vet, något år måste ju vara det första.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar