Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

torsdag 26 januari 2012

Vart tog den här veckan vägen?

Denna vecka har det varit fullt upp mest hela tiden. Det har varit kvällsmöten, körsång, fullt med jobb mm mm. Jag känner mig ganska slut faktiskt. Men nu är det bara en arbetsdag kvar av veckan. Ikväll väntar lite grytlappsvirkning, för jag har fått en beställning av en kompis och då är det väl klart att man fixar det. Garnet var restat, men nu så har jag fått tag i rätt sort och rätt färg, så nu kör vi! Det ska bli skönt med en kväll i soffan. Tänk att bara få sitta där och ta det lugnt en stund och njuta av det jag gillar mest. Ha en skön kväll ni med!

2 kommentarer:

 1. Ja, vissa veckor går väldigt fort... eller upplevs så för att man knött in så många aktiviteter.
  Skönt då att ta en paus med något man gillar!!
  Själv har jag gått här hemma i godan ro och storstädat vardagsrummet. Och dottern och en kompis hade matlagningsprogram = de lagade maten till oss =)
  Så nu sitter jag här och njuter av rent hus, lyssnar på musik, är mätt i magen och har tänt eld i kaminen. *mys*
  Ikväll blir det kanske en tur på skidorna och sedan ska vi fredagsmysa här hos oss tillsammans med mina föräldrar. Härlig början på helgen!
  Ha nu en fin och lugn återhämtnings-helg!

  SvaraRadera
 2. Ta det nu lugnt i helgen och njut av ledigheten!

  SvaraRadera