Välkommen!

Välkommen till vår blogg som kommer att handla om handarbeten av olika slag, främst stickning, virkning och broderi, men den kan också komma att inkludera allt annat pyssel man kan tänka sig. Vi hoppas kunna inspirera dig till nya projekt.

Hildur

Hildur

torsdag 12 augusti 2010

Färdiga alster på sticklägret!


Sent fredag kväll på sticklägret blev jag färdig med Videvikssjalen. Det var nästan lite maniskt på slutet. Den skulle bara bli färdig. Nu ska jag bara fästa trådar på den och hitta något som jag kan blocka den på. Nu fick jag lite olika tips av mina lägerkompisar på vad jag skulle kunna köpa och använda som blockningsmatta, så nu ska jag bara ta mig till Jula eller Biltema. Ni får med andra ord vänta lite på Videvikssjalen. Madrasserna som jag använt tidigare ligger uppe på vinden och det blir bara ett alltför stort projekt att stå och vingla på en stege för att få ner en.

När jag blev klar med sjalen, så fortsatte jag att sticka på augustistrumporna och se. Den ena blev klar i alla fall. Nu har jag precis påbörjat socka nummer två, så nu gäller det att inte drabbas av SSS (Second Sock Syndrome).2 kommentarer:

  1. Snygga sockar! Det kanske är det som är tricket - att börja på 2:an omedelbart så känns det som att man bara fortsätter.....

    SvaraRadera
  2. Finns nog en poäng med det!

    SvaraRadera